Minden ami fontos

Helyreigazítás! Most derült ki, Ronaldó nem Bugatti La Voiture Noiret vásárolt, hanem McLaren Sennát!

A portugál futballsztár garázsának legújabb ékessége a leghíresebb brazil F1-világbajnokról kapta a nevét. És több száz millió forintot ér.

Nemrégiben arról szóltak a híradások, hogy Cristiano Ronaldo vásárolta meg a világ legdrágább új autóját, az egyetlen példányban létező Bugatti La Voiture Noire-t, ezt azonban gyorsan cáfolta a gyártó első embere. Arról viszont maga Ronaldo hozott nyilvánosságra egy videót, ahogy legújabb hiperautó szerzeményével, egy McLaren Sennával gurul be a garázsába.

A 280 millió forintos listaárú, de a használt piacon mostanság tipikusan 600 millió forint magasságában gazdát cserélő Bugatti La Voiture Noire mindössze 500 példány készül.

A motorháztető alatt egy a McLaren 720S-ből származó 4 literes biturbó V8-as benzinmotor található, mely jelen esetben kereken 800 lóerős, illetve 800 Nm-es produkcióra képes. A P1-től eltérően a Sennában nincs semmilyen hibrid rásegítés, cserébe viszont kevesebb mint 1,2 tonnát nyom a kocsi a mérlegen.

A hétfokozatú duplakuplungos automataváltóval szerelt, hátsókerék-hajtású McLaren Senna a gyári adatok szerint 2,8 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100-as tempóra. A 0-200-as sprint 6,8 másodperc, a 0-300-as pedig mintegy 17,5 másodperc alatt tudható le a 340 km/h végsebességű autóval.

Forrás: hvg

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search