Minden ami fontos

A dunakeszi üzletember által épített gödi Polus Palace-t eladásra hírdetik

Régebben itt lakó dunakesziek közül ki ne ismerte volna Pólus Pétert. Dunakesziről indult, nagyon híres étterem és disco a Park étterem jelezte akkor vállalkozását. Sikeres vállalkozásai sorában épült a Polus Palace Gödön. Aki fénykorában járt még az épületnek, akkor egy Las Vegasi kaszinó színvonalával találkozhatott. 

Most eladóvá vált.

Pólus Palace Hotel  

2132 Göd, Kádár u. 49.

Ár 1 144 000 000 Ft + ÁFA

Az ingatlan egy jelenleg már nem üzemelő, elegáns, 5 csillagos, 57 szobás luxus-szálloda, mely Gödön, Budapesttől kb. 25 km távolságra, csendes, elővárosi környezetben épült. 

Az épület 57 nagy méretű berendezett vendégszobával rendelkezik, a berendezést képező ingóságokat az eladási ár magába foglalja. Négy szinttel rendelkezik, szintenként hozzávetőleg 2.650 m2 alapterülettel (összesen mintegy 10 100 m2). Megtalálhatóak benne egybenyitható, és egymástól elkülöníthető közösségi terek, így sokféle rendezvény lebonyolítására tehető alkalmassá. A szállodában a gödi termálfürdőtől érkező vízzel feltöltött élménymedence, szauna, gőzfürdő és masszázs szobák működtek. A tulajdonos a szálloda környezetében lévő két darab területre vételi joggal rendelkezik, melyen akár további épület építhető. Ezeket a területeket a műholdképen narancssárgával jelöltük, és nem képezik a meghirdetett vételár részét.

Forrás: startlak.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search