Minden ami fontos

Ősszel még a gólokat rúgta, most a lelátóról figyeli volt csapatát.

Maka Alexet, a VS Dunakeszi volt csatárát kérdezzük. Mi történt vele ősz óta, mik a további tervei:

"Az eseménydús ősz után úgy döntöttem télen , hogy belevágok egy újabb külföldi kalandba. Németországba vezetett az utam, az SV Neuhof csapatába igazoltam.

Egyértelmű célom volt , hogy minnél hamarabb minnél feljebb kerüljek a ranglétran és mivel a klub is feljutó helyen állt akkor, úgy éreztem minden adott volt.

Sajnos semmi nem úgy alakult ahogy terveztem. Az igéretek itt is megvoltak, azok teljesítése már nem. Többszöri inkorrekt húzás után, áprilisban bejelentettem a klubvezetésének hogy távozni kívánok, nem várom meg még a szezon végét se. Sajnos kijelenthetem, életem egyik legnehezebb időszaka volt mind szakmailag , mind emberileg.

Most itthon vagyok, feltőltödök a családom és barátaim közelségében, hogy nyártól újúlt erővel vághassak neki a következő szezonnak.

Igen, dunakeszire az ősszel történtek ellenére is nagyon szívesen jövök, a szertárostól kezdve a csapatkapitányig mindenkivel jó kapcsolatban vagyok.

Új szelek fújnak, minden rendezett a csapat körül, az új edzőröl is nagyon jó véleménnyel vagyok, hiszen amióta hazajöttem a csapattal edzek.

Ezúton is köszönöm a lehetőséget a csapatnak illetve Kecskés Zoltán vezetőedzőnek.

A terveimet illetően pedig szeretnék egy olyan csapatot találni, ahol rendezettek a körülmények és folyamatos játéklehetőséget kapok, sztenderd játékosként számolnának velem.

A csak ígéretekkel eltelt évem után szeretnék egy olyan csapatot találni, ahol teljesítik a megbeszélteket. Konkrét ajánlatom egyenlőre nincs , megkeresések vannak.

Természetesen. mivel most dunakeszin edzek és remekül érzem magam a csapatnál, eljátszottam a visszatérés gondolatával, ha lenne rám igény, én szívesen jönnék."

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search