Minden ami fontos

Dunakeszi is indul a Balatonon június 1. és 2. napján a Nemzeti Regatta vitorlás és sárkányhajó versenyén

A Balatoni Hajózási Zrt. és szervezőtársai 2019. június 1-2-án a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlásfesztiváljára várják Siófokon a települési csapatokat és a kilátogató érdeklődőket.

Következő fontos mérföldkövéhez érkezett a Nemzeti Regatta, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja. Stílusosan a Siófok katamarán fedélzetén, Némó kapitány vezetésével, sajtótájékoztatón dőlt el, hogy a benevezett ötven település csapatai melyik vitorláshajóval szelik majd az amatőr vitorlásverseny előfutamaiban a Balaton habjait. Emellett kisorsolták azt is, hogy a települési csapatok ki ellen kezdik meg a küzdelmet a sárkányhajó versenyben.

A keddi sajtótájékoztatón dőlt ez az is, hogy a benevezett ötven település csapatai melyik vitorláshajóval szelik majd az amatőr vitorlásverseny előfutamaiban a Balaton habjait. A szombati előfutamok győztesei kerülnek a másnapi negyeddöntőbe, végül hat település méri össze tudását a döntőben. A sorsoláson a HelloVidék is részt vett. A hajókat (ELAN 310, BAVARIA 32, JEANNEAU 348) sorszámokkal látták el. Az ötven település nevét a kultikussá vált macis kosarakban helyezték el.

A IV. Nemzeti Regattát június 1–2-án rendezik Siófokon, a Mol Nagyon Balaton rendezvénysorozat részeként, amikor számos programmal, színpadi produkcióval és koncertekkel várják a szervezők a látogatókat.

Teljes cikk:

https://www.hellovidek.hu/szorakozas/2019/05/14/itt-a-bejelentes-ilyen-fesztival-sem-volt-meg-a-balatonnal

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search