Minden ami fontos

Elfogták a kokainbárót Dunakeszin!

Dílert fogtak Dunakeszin, 43 millió forintnyi drogot foglaltak le a rendőrök

Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök, a dunakeszi férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot is lefoglaltak - ismerteti a Police.hu.

A készenléti rendőrök február 27-én összehangolt akció keretében fogták el az 53 éves férfit, azt követően, hogy három vásárlónak is értékesített kábítószert. A kereskedő otthonában megtartott kutatás során 2,168 kilogramm kábítószergyanús anyag került elő, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközök, mérleg, kés, kanál, hígító- és csomagoló anyag.

Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag kokain, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 43 millió forint.

A rendőrök a férfitól lefoglaltak 5,2 millió forint készpénzt, valamint egy nagy értékű luxusautót is. 

Az akció keretében a kereskedő három vásárlóját szintén őrizetbe vették, náluk csekély mennyiségű kokaint találtak a rendőrök.

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat M. Ferenc 53 éves dunakeszi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi Budapest és Pest megye területén árult kábítószert. A KR NNI munkatársai 2019. február 27-én összehangolt akciót szerveztek a férfi elfogására. A nyomozók az után fogták el M. Ferencet, hogy különböző helyszíneken három férfinak is értékesített drogot. Az akció keretében az eladót és három vásárlóját is intézkedés alá vonták, utóbbiaknál csekély mennyiségű kokaint találtak a rendőrök.

A kereskedő otthonában megtartott kutatás alkalmával bruttó jelentős menyniségű  kábítószergyanús anyagot, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket (mérleget, kést, kanalat, hígító-, és csomagoló anyagot) találtak. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag kokain, amely – súlya alapján – meghaladhatja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 43 millió forint.

Forrás hirpress.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search