Minden ami fontos

A dunakeszi sportoló ünnepélyes fogadalomtétele Budapesten, a Sándor-palotában, Áder János köztársasági elnök jelenlétében történt.

A dunakeszi Cservenka István is a csapat tagja.

Ünnepélyes esküt tett a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokra utazó magyar csapat

Közzététel dátuma: 2019-02-27.

„Engedd, hogy győzzek, de ha nem győzhetek, hadd küzdjek bátran!”

62 fős sportolói csapat vesz részt a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon– hangzott el a magyar csapat ünnepélyes fogadalomtételén Budapesten, a Sándor-palotában, Áder János köztársasági elnök jelenlétében. Az év egyik legnagyobb humanitárius és sport-eseménynek Abu Dhabi és Dubaj városai adnak otthont, ahova az edzők és a további kísérőkkel együtt 86 fős delegációval indul útjára a magyar csapat. Az eskü szövegét Rénes Márta bowling versenyző és Fecske József erőemelő mondta el, Gangl Edina Európa-bajnok vízilabdázó, valamint Gubacsi Zsófia WTA tornagyőztes teniszező közreműködésével.

Abu Dhabiban az alábbi 12 sportágban indulnak a magyar speciális olimpikonok: asztalitenisz, bocsa, bowling, erőemelés, judo, görkorcsolya, kerékpár, kosárlabda, labdarúgás, tenisz, tollaslabda, torna. Dubajban pedig 2 sportág, az atlétika és az úszás eseményei zajlanak majd. Természetesen mindkettőben lesznek magyar versenyzők. Az indulókat 19 edző és 5 delegációtag kíséri el a versenyre. Az ünnepi eseményt megtisztelte jelenlétével többek között Oszama Naffa, aki Magyarország nagykövete az Egyesült Arab Emirátusokban, továbbá Dr. Sávolt-Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára, Fábián László MOB sportigazgató, az UNIQA Biztosító képviseletében Prokop Péter, valamint Dr. Szabó Balázs, a Szentkirályi-Kékkúti Kft. jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója, és Dr. Vérten Sándor, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. marketing igazgatója. A Speciális Olimpia Nyári Világjátékok versenyei március 14-én kezdődnek és március 21-éig tartanak.

Forrás:

http://specialolympics.hu/portal/2019/02/unnepelyes-eskut-tett-a-xv-specialis-olimpia-nyari-vilagjatekokra-utazo-magyar-csapat/

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search