Minden ami fontos

Már 40 forintért is raboltak! Az egyik gyanúsítottat Dunakeszin fogták el.

Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2018. október 27-én 10 óra körül, Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton rátámadtak egy férfira, akitől pénzt követeltek. A sértett nem akarta átadni 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt.

Az útonállók 2018. október 10-én, Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét. Ekkor azonban zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

Előfordult olyan alkalom is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de azt már nem adták vissza neki, sőt bántalmazták is.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2018. november 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vele szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben a hatóság elfogató parancsot adott ki. A nyomozás eredményeként a napokban a férfit Dunakeszin azonosították, elfogták, majd előállították őt a rendőrségre.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Forrás: police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search