Minden ami fontos

Dunakeszin a nordmann fenyő a nagy sláger! Fenyőfa 2500-tól 30 ezerig!

Az agglomerációban szinte minden sarkon, parkolóban, kertészetnél és a zöldségesek előtt fenyőfát árulnak. Már csak pár nap van hátra karácsonyig, a legtöbb vásárló az utolsó pillanatokra hagyja a fenyő beszerzését. Az árakban nagy a szórás, ez azt jelenti, hogy mindenki olyan fenyőt vehet, amelyet megengedhet magának.

A legnépszerűbb a nordmann – mondja egy árus a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál munkatársának a dél-budai agglomerációban. Azért veszik sokan, mert nem hullajtja le a tüskéit, azok összepöndörödnek, csak kevés esik le róla, könnyen lehet Vízkereszt után takarítani – teszi hozzá a melegen öltözött férfi.

Már két hete itt vagyunk, de igazából csak pár napja indult be a biznisz. Viszonteladók vagyunk, nem termesztők. A család másik része Dunakeszi mellett árul, ott is a nordmann a nagy sláger – meséli az úr.

Úgy veszem észre, hogy a lucfenyőt az idősebbek keresik, akik azt szeretik, ha a karácsonyfától fenyőillat van a házban. Ők kisebbeket keresnek és néhány ezer forintnál többet nem akarnak költeni.

A legtöbben 7-15 ezer forint között keresnek fát. A jobb autóval érkező családosok simán megveszik a 30 ezres, plafonig érő csodálatos fákat is, de a többség inkább a maximum másfél méteres fákat keresi. Gondolom azért mert könnyen befér az autóba és az áruk is jó –mondja az árús.

Az aktuális, darabonként értendő fenyőfaárak az alábbi képen láthatók egy közepes árakkal dolgozó helyen a dél-budai agglomerációban. Mivel a nordmann fákat külföldről hozzák, így az áruk attól függ, mint a banáné, vagyis az importőr nagyker árra mennyit tesz rá az a kiskereskedő, akitől vásárolunk. Van az árak között eltérés, de csodákra nem érdemes számítani.

Írja a budapestkornyeke.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search