"Dunakeszi polgármestere felhúzta a szemöldökét!"

Változtatás nélkül:

Nagy dugók, kevesebb férőhelyes vonatok. Dunakeszi polgármestere felhúzta a szemöldökét!

Az M2 autóút felújítása miatt óriási dugók vannak Dunakeszi környékén, közben a MÁV kisebb kapacitású vonatokat állított forgalomba – nem meglepő tehát a felháborodás. A dunakeszi polgármester felhúzta a szemöldökét és levelet írt a MÁV és a Volánbusz vezérigazgatójának.

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál korábban több cikkben is beszámolt az M2-es felújításának csúszásáról és a rengeteg dugóról.

A Dunakeszi Post című helyi lap írása szerint a dunakeszi polgármester, Dióssi Csaba már korábban is érdeklődött a MÁV-nál, hogy az M2-es felújítása alatt tervezi-e a vasúttársaság sűríteni a járatokat. Mint írják: erre a levélre érdemi választ nem kapott a város vezetője.

A korábbi érdeklődés és kérések helyett ezúttal sokkal határozottabban fogalmaz újabb levelében a polgármester. “Szeretném, hogy a mostani szerelvények helyett a lehető legnagyobb kapacitású vonatokat állítsák be az érintett szakaszba” – áll a MÁV vezérigazgatójának küldött legutóbbi levelében.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt tájékoztatása szerint várhatóan szeptember második felében nyílik meg plusz egy sáv az M0 autópálya felé, amely nagyban megkönnyíti majd a közlekedést a reggeli és délutáni csúcsforgalomban. Remélhetőleg hamarosan arról is beszámolhatunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon, hogy a Budapest-Dunakeszi-Vác vonalon közlekedő vonatokra a jelenleginél több utas fér fel.

http://budapestkornyeke.hu/nagy-dugok-kevesebb-ferohelyes-vonatok-dunakeszi-polgarmestere-hatarozott-levelet-irt/

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search