Hírzuhatag Dunakeszi programjairól!

Mesekönyv és Monográfia vásárlására lesz lehetőség a Dunakeszi Feszten!

A Dunakeszi Feszt utolsó napján lehetőség lesz megvásárolni a Dunakeszi mesekönyvet és a Monográfiát.

 

Vajon ki lesz az idei Kistérségi 7 próba bajnoka?

Városunk és a környező települések idén is összemérik erejüket egy barátságos versengés keretein belül, hogy kiderüljön, kié lesz a győztes serleg!

Téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek támogatása

a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben

Amikor az atyafiak együtt muzsikálnak

Sebestyén Márta Kossuth-és Liszt Ferenc díjas népdalénekes, előadóművész, valamint a szintén több zenei díjjal rendelkező Gryllus testvérek közös előadását élvezheti a nagyközönség szeptember 18-án, 19 órai kezdettel a Dunakeszi Református Templomban. Jegyek az alábbi telefonszámon igényelhetők: +36 30 593 5258

 

A Hobby Kutyaiskola állati napja

Szeptember 23-án egész napos állati programokkal készül a Dunakeszi Hobby Kutyaiskola!

 

Iskolabusz a Szent István Általános Iskolába,

Tekintve, hogy idén ősztől a Szent István Általános Iskola régi épülete az új, Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskolának ad otthont, a busz a Házasságkötő terem elől (Szent István u. 19.) indul majd minden hétköznap reggel 7:25-kor a Repülőtéri úti Szent István Általános Iskolába.

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit KFT. a korábbi évek gyakorlatát folytatva, díjtalan elektronikai és veszélyes hulladékgyűjtést szervez Dunakeszin.

Időpont: 2018. október 06. szombat 8 - 14 óráig

 

„The Color Run” futóverseny Dunakeszin

A Dunakeszi Repülőtér 2018. szeptember 22-én ad otthont a színvonalas sporteseménynek.

 

Közlemény a 2000. évben született gyerekek szülei részére

Dunakeszi Város Önkormányzata a 2000. évben született, Dunakeszin bejelentett lakóhellyel rendelkező gyermekekre Generáció Tőke-megtakarítási Életbiztosítást kötött. Az életbiztosítás hozamának alakulását tartalmazó tájékoztató minden évben az Önkormányzat nevére kerül kiküldésre. Kérem a Tisztelt Érintett Szülőket, hogy ügyfélfogadási időben szíveskedjenek a tájékoztatókat átvenni.

 

Megváltozott a Fazekas Mihály utca forgalmi rendje

A Fazekas Mihály utcában (tornatermi bejárat) és a Radnóti Miklós utcában (főbejárat) a hagyományos parkolók mellett találkoznak ún. K+R (Kiss & Ride) elnevezésű parkolókkal. Ezeken a helyeken csak annyi időre lehet megállni gépkocsival, amíg a gyermek kiszáll, felveszi a táskáját, egy puszival elköszön és bemegy az iskolába, a szülő pedig indul dolgozni, átadva a helyet a következő érkezőnek. Kérjük, hogy a gyermekek biztonsága érdekében, az iskola környékén tartsák be a sebességkorlátozást, körültekintően vezessenek!

 

Ha szeptember, akkor Dunakeszi Feszt!

Idén is három napon keresztül élvezhetik a fesztivál életérzést a Katonadombra látogatók, ugyanis szeptember 14-16-ig immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakeszi Feszt!

 

Zárjuk együtt a Mozdulj Dunakesziért! szezont !

Szeptember 12-én zárjuk együtt a 2018-as Mozdulj Dunakeszi! szezont egy remek hangulatú edzéssel. 18:15-18:30-ig Edit egy kis ízelítővel készül a tánc világából, majd 18:30-19:30-ig a színpad Kellyé, Zsófié és Amarilláé lesz. Aki könnyedebb mozgásformára vágyik, Edit a bemutató után a Duna-parton tart majd szenior tánc órát, akinek kedve tartja bármikor csatlakozhat hozzájuk.

 

„A fúvószene arcai” – A Dunakeszi Koncertfúvósok őszi hangversenye

Szeptember 22-én, 18 órai kezdettel a Dunakeszi Koncertfúvósok szeretettel várnak mindenkit őszi „A fúvószene arcai” c. hangversenyükre.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search