Ezekkel a csapatokkal kell megmérkőzni a VS Dunakeszinek ebben az idényben!

Kialakultak a Pest megyei férfi felnőtt bajnokságok mezőnyei és csoportjai

A nevezések összesítése és a hiánypótlások befogadása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2019/2020. évi Pest megyei férfi felnőtt nagy pályás labdarúgó-bajnokságok egyes osztályaiban, továbbá elkészültek a csoportbeosztások is (melyeket hírünk végén ábécérendben és térképre tűzve is megtekinthet).

I. osztály
Az elmúlt szezon versenykiírása és eredményei alapján az I. osztályból feljutott az NB III-as bajnokságba a Dabas-Gyón, valamint – mivel szerencsére nem volt Pest megyei NB III-as kieső és alánevező csapat – búcsúzott a „megye-egytől” a Felsőpakony és a Tápiószecső. Helyükre felkerültek a másodosztály bajnokai, így a Törökbálinti TC és a Kisnémedi MSE – mely ismételten CSO-KI Sport néven fog majd szerepelni –, továbbá a második helyezettek közül az a Veresegyház VSK, amely osztályozón felülmúlta a Gyömrőt.
A törökbálintiakkal kapcsolatos hír, hogy mivel jelenleg csak műfüves pályával rendelkezik a klub, kérelmet nyújtottak be az MLSZ PMI Társadalmi Elnökségének, amelyben – a hatályos MLSZ Infrastruktúra szabályzat ide vonatkozó paragrafusa alapján – egy évre szóló mentességet kérnek az I. osztályra vonatkozó szabályok (élőfüves pálya megléte) betartása alól.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search