"A szezon legjobban játszó vendégcsapatát és mérkőzését láthattuk ma itt Vecsésen" - mondta a VFC elnöke a meccs után.

Vecsési FC - VS Dunakeszi 0-0. (Képek a mérkőzésről a Keszi Channel Fb oldalán.)

Miért is lehet egy 0-0-ás eredményről sokat és pozitívan írni?

A múlt héten egyes helyi orgánumok nagy bajt emlegettek a csapat táján. Valóban egy rossz széria okozta, hogy  jogosan merüljenek fel kérdések, vajon minden rendben van e a csapat tájékán.

A VS Dunakeszi nagy csapata szombaton megadta a választ. Nem azért mert nem kapott ki és már egy döntetlennek is örülni tudunk, hanem azért, mert megmutatta a csapat, mire képes.

A vecsési pályáról azt kell tudni, hogy olyan nagy, mint a mi Magyi pályánk center pályája, ami - sajnos - ebben a szezonban még nem látott megye 1-es mérkőzést, mivel arra alkalmatlan. Ezen a nagy pályán a dunakeszi focisták gyorsasága, technikája nagyon szépen megmutatkozott.

Élvezetes, gyors, egy passzos játékkal, jóval többször veszélyeztette a hazaiak kapuját a csapat. Az első félidőben - némi túlzással állíthatjuk - a hazaiak "keresték" a labdát a pályán. A második félidő elején szerette volna eldönteni a mérkőzést a Vecsés, de húsz perc után helyre álltak az erőviszonyok és több dunakeszi támadás veszélyeztette a hazaiak kapuját, mint a vendégekét.

"A szezon legjobb vendégcsapatát és mérkőzését láthattuk ma és örülhetünk a döntetlennek." - mondta a mérkőzés után Czibolya Zoltán a Vecsési FC elnöke.

Dunakeszi ezzel a döntetlennel visszaszerezte a 7. helyét a tabellán.

De ami fontosabb, a csapat megmutatta igazi arcát küzdeni tudás, technika és gyorsaság terén is. A csapatban minden megvan, hogy az Megye I. stabil, erős és olyan csapata legyen, akivel számolnia kell az ellenfélnek.

 

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search