A 3 pont ajándék volt az ellenfélnek! Veres Viktort kérdeztük a meccsről.

Felsőpakonyban hagytuk a 3 pontot!

Kötelező és egyben elvárt feladat volt a Felsőpakony elleni nyerés és a 3 pont megszerzése. A Dunakeszi jól kezdett, már az 5. percben Veres Viktor góljával megszerezte a vezetést. (0-1) Az egész félidő alatt a vendégek domináltak. Középpályán agresszíven, gyors játékkal szerzett labdák széttörték a hazaiak játékát és megakadályozták, hogy eljussanak a vendégkapuhoz. A 44. percben egy jól sikerült jobb oldali kontrával a szélső beadását a hazai csatár Fülöp Tamás a hálóba fejelte, a hosszú sarokba. (1-1) 

A második félidő is a vendégcsapat középpályás fölényével folyt, de a kapu előtti helyzeteket még sem sikerült gólra váltani. A keskeny pályán, a betömörülő hazai csapat nem engedte a konstruktív játékot. Sok apró falt és szabálytalansággal védekeztek. A 63. percben a második sárgával kiállított Csapó Andrással, 10 főre fogyatkozott hazai csapat. Sokszor a saját épségük veszélyeztetésével történő szabálytalanságokkal igyekeztek megtörni a dunakeszi támadásokat. Egy bal oldali beadásból Kmetykó Kevin, a hazaiak csatára egyedül maradt az ötösön belül és könnyedén a vendégek hálójába fejelte a labdát. A közelben egy védő sem volt és a vendégek kapusa is a gólvonalon maradt. Könnyű dolga volt a csatárnak. (2-1) 

Ezt követően a hazaiaknak záporoztak a sárgák. Összességében 8 darab sárgát kaptak, melyből 1 piros lett. Többüknek begörcsölt a lába. A játék többnyire ápolások és szabálytalanságok miatt állt. Igazán fociról ebben az időben már nem lehetett beszélni, de azt az eredményt elérték a hazaiak, hogy a Dunakeszi nem tudott kiegyenlíteni. A játék vezetése a meccs utolsó negyedében erélytelen volt, talán egy 11-es sem került befúvásra a Dunakeszi javára. 

Mindent összevetve az eredménylista utolsó helyein lévő Felsőpakony szerencsével, hatalmas szívvel, nagy küzdelemben  meg tudta verni a nálánál sokkal képzettebb, rutinosabb, erősebb Dunakeszit. A hazaiak megérdemelt ünnepléssel maradtak a pályán szurkolóik éljenzése közepette.

Veres Viktort, az egyetlen gól szerzőjét kérdeztük a meccsről:

"Egy remekül kezdett mérkőzésen végig domináltunk, de sajnos két hibából sikerült kikapnunk. Kettős érzéseim vannak mert végig nálunk volt a labda , próbáltunk játszani és irányítani, aztán buta gólokat kaptunk. A jövőben biztos vagyok benne , hogy jobban koncentrálunk az ilyen helyzeteknél, mert ez a 3 pont sajnos ajándék volt az ellenfélnek."

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search