Baptista Gyülekezet

Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet:

Nagy Szeretettel Várunk alkalmainkon!

Vasárnap:

Vasárnapi iskola: 9:30

Istentisztelet: 10:30; 17:00

Szerda:

Bibliatanulmány 18:00

Máté 1:21 Szül pedig fiát, és nevezd annak nevét Jézusnak, mert Ő szabadítja meg az Ő népét annak bűneiből.

Forrás: http://dunakeszibaptista.hu/

Gyülekezetünk története:

A Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet 2006-ban Michael Carney amerikai misszionárius pásztor és családja alapította, az Andrásik család segítségével. Első Istentiszteletek Márciusban voltak a Misszionárius lakásában, majd az első hivatalos Istentisztelet Április 2-án a Madách utcában egy bérelt üzlethelyiségben folytatódott. Egy évvel később a Carney család visszaköltözött az Egyesült államokba. A szolgálatot a Debreceni Biblia Baptista Gyülekezet által kiküldött és felavatott pásztor, Andrásik Ervin és családja vette át. 2007 tavaszán a Gyülekezetnek sikerült vásárolni egy saját helyiséget a Fő út és János utca sarkán található épületben, ahol a Gyülekezetünk jelenleg is működik. 2009-ben a Debreceni Gyülekezettel közösen saját énekeskönyvet készítettünk, mely konzervatív keresztény hit énekeket foglal magában. Azóta láttunk emberek életét megváltozni, sokan csatlakoztak hozzánk, majd néhányan el is mentek. De gyülekezetünk fő célja nem változott, hogy az evangélium terjedjen. Ennek eredményeként egy újabb missziót indítottunk Biatorbágyon 2015-ben, mely jelenleg is folyamatban van. Csodálatos látni azt hogy milyen jó az Úr!

Milyen a Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet?

Családias légkör Praktikus Biblia-tanítás Érdekes események Barátságok Mindenki egyenlő Minden látogató egy Szent Bibliát kap ajándékba Úgy hisszük hogy, egy gyülekezet számára az a legfontosabb, hogy felkészítse az embereket az örökkévalóságra! Irott anyagaink: Különböző írott füzeteink, például a "lépések sorozat" mely 43 lépésből áll, rengeteg témát lefedve a keresztény élettel kapcsolatban. További Biblia tanulmányozó könyveink vannak, amik a Szent Bibliára alapozva nagyon hasznos tartalommal bírnak minden ember számára, az élet minden témáját érintve. Ezek az iratok ingyenesen elvihetőek Gyülekezetünkből.

Hang és Videó felvételeink:

Folyamatosan bővülő hangfelvételek, videofelvételek kölcsönözhetők díjmentesen. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy Isten igéjét akkor is hallgasd amikor otthon vagy, családoddal, barátaiddal megoszd. Ha nincs még Bibliád, vagy szeretnéd egy kedves barátodat, rokonodat megajándékozni, akkor látogass meg bennünket és egyet ajándékba adunk!

Forrás: http://dunakeszibaptista.hu/gyulekezetunkrol/

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search